Voor ondernemers

Dé bestelapp voor horeca

  • Reserveren
  • Bestellen
  • Terras delen

Voor ondernemers

We zijn in een bizarre situatie beland, nooit eerder werd een complete bedrijfstak zo plotsklaps gesloten, en dat nu al voor meer dan 50 dagen. We zijn aan het overleven en dat brengt bij velen van ons het ondernemerschap en creativiteit naar boven. Wat zijn we een geweldig mooie en inventieve bedrijfstak, een om trots op te zijn.

Vanuit mijn eigen ondernemerschap ben ik gaan werken aan een plan waarmee de openbare ruimte voor mijn deur beschikbaar gesteld kan worden aan het publiek. Geen lastige perikelen met mijn buren over de verdeling én we maken het de lokale overheid een stuk makkelijker extra ruimte beschikbaar te stellen. Om het voor ons als aanliggende ondernemers makkelijk én bovenal veilig te maken zijn we begonnen met het ontwikkelen van een app, Open Horeca. 

Met Open horeca kunnen onze gasten in de openbare ruimte een bestelling bij een of meer aanliggende bedrijven maken. De gasten maken zelf de keuze waar de bestelling geplaatst wordt. Omdat de gast direct afrekent en zelf de bestelling plaatst verminderen we het aantal contactmomenten aanzienlijk. De toevoeging van een digitale triage verhoogt het veiligheidsgevoel van onze gasten en onze medewerkers!

Open Horeca is niet alleen beschikbaar voor ons eigen plein. Daar is dit plan te mooi voor. Wij zijn met de Provincie Limburg aan de slag om dit Limburg breed uit te rollen en daar hoeft het niet te stoppen…

Gijs Schapendonk
Proeflokaal Goesting

Gijs Schapendonk